fade-leftfade-rightGODE ORD FRA FORNØYDE LESERE :)

Jeg har kommet halvveis i boken, og dette er ikke noe dikkedikk og dulledull! Ekte, ærlig og rett fra levra.

Katrine Gjærum, om boka Lek med Livet av Lucky-Linda

Boka er lest og den var helt rå!

Lillian Aikio, om boka Lek med Livet av Lucky-Linda


For en flott bok du har skrevet... dein riv litt i hjertet mitt, får litt vondt i magen... ikke av det du beskriver men følelsen av ærlighet, råhet, raushet og forståelse av fortiden.

Gøril Kjeldsen Kasberg, om boka Lek med Livet av Lucky-Linda


Vi lever i et hav av bøker og kurs som formidler om selvutvikling og å bi lykkelig. Lett å bli fanget. Når vi er på leting så havner en borti så mye som glemmer det viktigste. (...)

Du har delt raust av din virkelighet og skrevet ei bok som tar meg med på en reise å ser at det går an det å endre på livet med å gjøre en endring selv. (...) Lek med livet er mer en ei bok som blir støva bort i bokhylla mi. Helheten i livet absolutt en bok for livet.

Lena Olea Soungir, om boka Lek med Livet av Lucky-Linda

Gledet meg veldig til å få boka i posten,og nå er den lest:) :):) flott, alvorlig bok med humoristiske innslag.

Kjersti Pytte Syvertsen, om boka Lek med Livet av Lucky-Linda

No har jeg lest litt i boka di og du er fortsatt og mye sterkere min kilde til inspirasjon! Jeg dvelte med dine ord og kom til at vi må det i mye større grad være tilstede i livene våre! Nå er jeg selv pårørende til en nær og kjær person som har fått en alvorlig sykdom og jeg finner styrke i din bok. På et vis tror jeg det blir ei bok som blir lest sakte for jeg må la det synke og jeg må "snakke" litt med meg selv underveis.

Anne-Lise Hansen, om boka Lek med Livet av Lucky-Linda

Flinke Lucky Linda. Både jeg og min mor på 90 år liker boka.. VELDIG flott og ærlig, Linda.

Nina Hanssen, om boka Lek med Livet av Lucky-Linda


Jeg vil anbefale Lucky Lindas råe, dønn ærlige, morsomme og alvorlige bok "Lek med livet"til alle som strever med å få flyr i livet sitt. Raust deler hun erfaringer og peker på unnskyldninger vi alle bruker når vi ikke får det til. Det er noe å hente for alle. Dette bør bli boka du gir deg selv i gave for å begynne på veien til et mer helhetlig liv.

Beate Heide, om boka Lek med Livet av Lucky-Linda

Jeg har lest den. Likte den kjempegodt, veldig inspirerende :) Nå har jeg levert den videre til dattera mi på 13 år.

Trine Hansen , om boka Lek med Livet av Lucky-Linda

Bruker lese i den titt og ofte. Mye nyttig viktig informasjon, og tips og råd på veien! Godt skrevet av en fornuftig forfatter.

Nina Danielsen, om boka Lek med Livet av Lucky-Linda

Fantastisk bra bok. Gir mye rom for egne refleksjoner over små og store problemer/mønster. Gode løsninger på hvordan en kan endre dette. Å så engasjerende at ikke engang ti ville hester får deg til å lægge den fra deg før du er ferdig. Takk Linda♡ Boka er den beste en kan gi til de som ønsker endring i en fastlåst livsituasjon .... som er både stressende å krevende til tider.

Marita Angell, om boka Lek med Livet av Lucky-Linda

Leser litt o litt...tenker o tar inn, leser enda litt!! Kjempefin bok.

Anna Worén, om boka Lek med Livet av Lucky-Linda

Jeg leser og leser! Dette er ei fantastisk bok som man egentlig aldri blir ferdig med :) Inspirerende og flott skrevet. Her klarer forfatteren å formidle sitt budskap på en fantastisk måte. Man trenger ikke være professor i fremmedord for å lese denne boken! Årets julegave til noen man er glad i ;)

Kristin Danielsen, om boka Lek med Livet av Lucky-Linda

Likte boka så godt. Den har hjulpet meg til å endre tankegang på enkelte ting som jeg slet med. Jeg vil anbefale den til alle, for tror alle kan hente noe fra denne boka, uansett hvordan situasjon du er i. Har kjøpt flere eksemplarer av den, så noen er heldige i år og får den i julegave hos meg.

Lise K Strømeng , om boka Lek med Livet av Lucky-Linda

Jeg har brukt de siste 15 årene av livet mitt på selvutviklingskurs og ditto bøker, kurs i mindfulness og mye annet i samme gate. Jeg har i grunnen bare følt meg mer og mer mislykket etterhvert som jeg ikke har fått det til...
I dag er jeg kommet til side 135 i Lek med livet, og for første gang på mange, mange år har jeg en deilig følelse av at jeg faktisk er en person som jeg selv kan like Du er så rett på sak og så tydelig - og gjør "oppskriften" på lykke enkel å følge . Jeg vil bare takke deg for det.

Sølvi, om boka Lek med Livet av Lucky-Linda